Spanje / Portugal Onroerend goed
English   Français   Deutsch   Español   Nederlands   Russian
 

 

 

Samenvatting van het pand
6 slaapkamers (1 momenteel gebruikt als kantoor), 4 badkamers, grote woonkamer, grote tv-lounge, lounge, eetkamer, ontbijtruimte / 2e keuken, ruime keuken, bureel, grote bijkeuken, wasruimte, adega (wijn / voedsel op te slaan), drievoudige garage, lange rivierfront grens, 510 m² woonoppervlak, 10.500 m² grond, voorzien van airconditioning onderste verdieping, horren in, graniet / hout rijk, olie gestookte centrale verwarming, 2 log brandende open haarden, Spaanse en Portugese mobiele / internet toegang, telefoonlijn met breedband, beveiliging, deurtelefoon systeem, omheind full-size zwembad met kinderbad, tuinhuis, poortgebouw, asielen, verschillende tuinen, grote wijnstok, grote fruittuin, twee natuurlijke beken, verhoogde ligging (boven uiterwaarden), lange granieten Cubos (kasseien) oprit afgelopen onroerend goed en neer naar grote rivier toegangspoort, diverse bijgebouwen, graniet pergola, grote irrigatie tank / eendenvijver, uitgebreide irrigatie en sprinklerinstallatie, veilige pluimvee staatsgreep, in de kas, leidingwater, rivierwater (in licentie - voor zeer droge periodes), BBQ, op de postdiensten route, vier supermarkten binnen 5 minuten rijden, de belangrijkste stoep naar de stad, sport & fitnesscentrum 2 minuten afstand.


Locatie, locatie ..
Het is niet alleen het feit dat dit een van de weinige villas / quinta in Portugal of Spanje, dat uitkijkt en heeft directe toegang tot een dergelijke grote mooie rivier, maar het feit is gelegen in een van de beste wijken (luchtkwaliteit, vrijwel geen criminaliteit, enz.) en heeft de onmiddellijke nabijheid / directe toegang tot de belangrijkste vervoersknooppunten, plus een breed scala van Portugese en Spaanse faciliteiten / diensten die u kunt plukken en uit kunt kiezen. De cafes en restaurants van Monção Portugal zijn 3 minuten, de tapasbars van Salvaterra Spanje 5 minuten afstand, de stad Vigo ligt op slechts 20 minuten met de auto.

Vigo Airport ligt op slechts 20 minuten afstand en biedt directe vluchten naar Madrid, Londen, Parijs, Brussel en nog veel meer. Porto Airport ligt op slechts 1 uur rijden, langs een van de beste, autovrije, mooie snelwegen in Europa.Rivierfront huis in Portugal / Spanje met een eigen trailerhelling / toegang.

Te koop / investeringen, prive-woning en / of toerisme / watersport te gebruiken: Volledig legaal, brede kwaliteit bouwen Portugese waterkant eigendom ("quinta") met eigen trailerhelling (resten van) / directe rivier varen toegang, plus een panoramisch uitzicht en gemakkelijke toegang tot de weg naar Spanje. Afgelegen en prive uitgebreide Binnen terrein (Inclusief paard paddock / extra bouwgrond), letterlijk net buiten de modieuze en historische oude stad van Moncao (Monção) in de Costa Verde gebied van Portugal, aan de overkant van de rivier de Minho (Rio Minho / Río Miño) van Salvaterra de Miño in de Spaanse regio Galicië. Twintig minuten rijden naar Vigo Spanje, een uur naar Porto en de rivier de Douro, 12 minuten naar het treinstation in Valenca (Valença). Tegenover een "river praia" (rivier strand) populair bij Spaanse gezinnen in de zomer, grenzend aan een van de top vissen delen van de rivier (forel, brede elft en zelfs sommige zalm) voor een prachtige zeilen / varen deel van de rivier, op korte afstand van stroomversnellingen populair bij kajakkers.

Onbeslist entre kiezen voor een huis in Portugal of in de noordelijke Atlantische regio van Spanje te kopen? Kijk goed, besloot verstandig, en leven op de grens. Portugal biedt een veel betere fiscale (niet-gewone) verblijfsstatus en strengere gebouw règlements (zodat uw Portugese huis zal niet plotseling worden omgeven door appartementen), terwijl Spanje biedt een betere gezondheidszorg, onderwijs, vrije tijd en lagere operationele kosten het bedrijfsleven. Door te leven in dit huis, kan je echt het beste van beide landen te krijgen, qui is één van de meest gewilde woningen in het gebied, zelfs Camara Moncao getoond op de belangrijkste imago van de website.

Ideaal als exclusieve jaar prive-rivier landhuis en landgoed, of naar de bovenste verdieping te gebruiken als een bed & breakfast (onmiddellijke licenties beschikbaar), en / of Sommige blokhutten toe voor toeristische doeleinden, en / of om extra eigenschappen toe te voegen in de uitgestrekte gronden. Extra aangrenzende grond beschikbaar voor de ontwikkeling van verdere Top of zelfs voor paard paddock en stabiel (Veel hippische centra in de buurt).

Momenteel is er een brede exclusieve prive-woning, maar het is perfect voor de gecombineerde toeristische accommodaties te gebruiken met onmiddellijke licentie beschikbaar. Deze aanzienlijke bedrijven rivierfront huis is vrijwel zeker de top luxe eigendom van ict soort voor mijl. Meer dan 500 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over drie verdiepingen en uit ligt op afgelegen, privé (ommuurd, omheind en gated) terrein van ongeveer 10.500 vierkante meter; thesis met uitgebreide / lange waterkant grens jaar breedste rivierfront hek / boot toegang tot de rivier met de overblijfselen van een eigen trailerhelling. De private graniet geplaveide / cubos oprit loopt van de voordeur elektronische poorten, langs en rond het pand / garages, naar de rivier de dubbele toegangspoorten hieronder; het is absoluut perfect voor de liefhebber. Deze 6 slaapkamer quinta (grote / belangrijke eigenschap van het gebied) is van massief graniet plus gesmolten stenen gebouw en is-liefdevol verbeterd door de huidige eigenaren de afgelopen jaren. Het is heel dicht bij, maar net buiten gehoorsafstand en het licht van de nieuwe Vigo Dry Port (Vigo expansie poort); huizenprijzen in dit gebied zijn ingesteld pour augmenter Dramatisch, Some Like deze dubbele mei ook in de komende 10 jaar.

Omdat de meeste (ongeveer 9.000 m²) van het land is de hoogste "Urbano" title-, ontwikkelings-mogelijkheden op het terrein en de aangrenzende percelen bestaan ook; verdere terrein van 3.200 m² geschikt / gezoneerd voor gebouw is ook verkrijgbaar bij de eigenaars. Hoewel rivierfront bouwvergunningen zijn een ding van het verleden in de meeste gevallen, waardoor dit water woning uitermate zeldzaam en wenselijk is (plus garanderen zijn eigen afzondering), omdat de gronden zijn al "Urbano" in theorie konden ze verder worden ontwikkeld. De nieuwe eigenaren konden houden deze quinta gewoon als een van de meest prestigieuze huizen in de regio, of misschien een deel gebruiken voor het up market bed and breakfast, of misschien u een of meer vakantiehuisjes, of eventueel de bouw van twee extra woningen in het beveiligde terrein (een ander op het aangrenzende perceel) of zelfs hun beurt alles aan een exclusieve kleine congrescentrum of hotel. Met nog meer grond beschikbaar (het bos ernaast en een aangrenzende strook van rivierfront land zijn ook beschikbaar door hun respectieve eigenaars te koop), er zijn veel opties open voor deze eigenschap, met inbegrip van de mogelijkheid om de exploitatie van een of andere vorm van watersport activiteiten. Nu accepteren Aanbiedingen (zie Property Feiten & Prijs voor meer details).

Luchtfoto uitzicht van de villa & gronden (klik op afbeelding voor meer foto's);

Dit pand Portugal rivierfront de standpunten van Galicië in Spanje en de Minho rivier;

View of River / Rio Minho / Mino

  Copyright © spain-portugal-property.com - Alle rechten voorbehouden