Villa Quinta terrein
English   Français   Deutsch   Español   Nederlands   Russian
 

 

 
Portugese onroerend goed (met Spaanse bekeken) Feiten en prijzen

Deze exclusieve kwaliteit te bouwen rivierfront Portugese onroerend goed aan de rivier de Minho / noordelijke grens met Spanje is beschikbaar voor verkoop;

Onroerend goed met 9000 m² van Urbano titel land-en lange rivierfront grens in, en terecht, een van de meest trendy wijken van de Minho / Noord-Portugal.

Open voor verstandige aanbiedingen; kan betaling te accepteren in EUR, GBP of USD

Extra optie: 1 - Aanvullende 1500 m² van (tuinbouw) grond.
1500 m² van het terrein op een apart eigendomsbewijs / nummer dat privacy langs de zuidelijke grens van het pand garandeert. Dit land is hoger dan en naast de oprit aan deze eigenschap. Daarom moet iedereen die daar staat kijkt uit op het terrein. Deze extra grond is al omheind en treed af langs zijn eigen zuidelijke grens, die zowel een verdere eigen tuin / grond gebied en privacy voor de belangrijkste eigenschap zelf. Ideaal voor een paar blokhutten met een aantal standpunten naar de rivier.

Extra optie 2 - Een verdere 3200 m² van het (gemengde zone) grond.
Zie: Extra Bouwgrond - apart verkrijgbaa, dit perceel in combinatie met het terrein van het belangrijkste eigenschap en de andere bovengenoemde extra grond optie zou de totale voetafdruk te verhogen tot 13.700 vierkante meter. Perfect voor het bouwen van een vrij aanzienlijke huis, of voor het toevoegen van maximaal 4 logs hutten, of voor gebruik als grasland met stallen.

Voor vragen:
Neem rechtstreeks contact op met de huidige eigenaren: moet Javascript ingeschakeld zijn - als je niet kunt zien / e-mail klikt u op de link, type uit

Er zijn een aantal onroerend goed aankoop van grond belastingen in Portugal; zie verder hieronder.

Notes / Interessante feiten / Ideeën:

1) Alle bestaande kwaliteit hout en leder meubelen (detailhandel meer dan 40.000 euro).

2) Deze eigenschap kan worden gehouden zoals het is, als een afgezonderde exclusieve prive-huis of ontwikkeld als een toeristische accommodaties bedrijf, of zelfs gated particuliere exclusieve gemeenschap. De bovenste verdieping gasten van dit pand is echt ideaal voor bed & breakfast vakantie. Bovendien, misschien als iemand die meer accommodaties toegevoegd aan het terrein, kan de onderste verdieping gemakkelijk worden afgezet van de belangrijkste woonvertrekken op de andere verdiepingen en gebruikt als een gast eethoek (met aangrenzend grote keuken) / gemeenschappelijke lounge met bar. Het proces voor het aanbieden van toeristische accommodaties is nu, sinds 2008, zeer eenvoudig, goedkoop, snel en eenvoudig (zie: Alojamento Lokaal), u kunt nemen in betalende gasten het moment dat u uw aanvraag bij de plaatselijke gemeentehuis.

3) De belangrijkste / oorspronkelijke 9000 m² van het terrein is Urbano titel en eventueel twee extra woningen kunnen worden gebouwd, waar er momenteel zijn wijnstokken en een fruitboomgaard druif. De koper kon dan ook hun investeringen mogelijk te verminderen door het scheiden en het verkopen van dit land uit om een bouwer / ontwikkelaar, of ze kunnen eventueel bouwen van extra eigenschappen zelf te gebruiken, verkopen, leasen of huren.

4) Een aantal van de blokhutten kunnen worden toegevoegd aan de gronden om een vakantie te bieden / vakantie accommodatie business. Er is een perfecte locatie voor twee blokhutten (plus een afgezonderde ruimte voor een gast pool) die bezoekers uitzicht op de rivier zou kunnen veroorloven zonder echt invloed privacy, het huis of grond zoals ze zijn; deze locatie is in de extra grond aangeboden onder "Optie 1 ". Als iemand wilde de toeristische sector element te maximaliseren, misschien tot 10 blokhutten kunnen worden toegevoegd (4 in de spannende gronden, 2 op de grond aangeboden in optie 1, 4 op de grond aangeboden in optie 2).

5) Vanwege de ligging zeer dicht bij de Vigo Dry Port (Vigo havenuitbreiding) en een station op het Iberisch hogesnelheidslijn zowel het gevolg voor de voltooiing in 2013-2014, worden bepaalde lokale vastgoedprijzen naar verwachting gestaag, zelfs dramatisch over opkomst de komende 10 jaar. Exclusieve eigenschappen zoals deze zijn waarschijnlijk zeer goed te doen omwille van de creatie en instroom van rijkdom, en de stijging in senior commercieel management op zoek naar speciale tehuizen.

6) In 2007 heeft de huidige eigenaren hadden een waardering van deze eigenschap (met 13.700 m² van het terrein) van € 1,4 miljoen euro. Dit was weliswaar een speculatieve prijs en voor de wereldwijde recessie, maar het geeft je een idee van de middellange tot lange-termijn investering potentieel van het pand, omdat de prijzen over het algemeen niet zoveel veranderd op dit gebied.

7) Deze accommodatie is 100% legaal, het komt met woonvergunning, helder en volledig onvervreemdbare titel (zonder onderpand of onbetaalde belastingen), Urbano titel en het zwembad is genoteerd aan de belasting en de Raad kentekenbewijzen.

Gronden in de zomer

Andere;

Er is een belasting "IMT" (Imposto Municipal sobre Transamissões) en "Stamp Duty" op alle onroerend goed aankopen in Portugal. De IMT voor deze woning is 6%, het zegelrecht is 0,8%. De IMT voor bouwgrond is 6,5%, het zegelrecht 0,8%. Voor meer informatie, zie aankoop kosten in Portugal.

Wees je bewust veel verkopers / makelaars onder-quote van zowel het vastgoed verkoopprijs en IMT op basis zij verwachten dat de koper ermee instemt waarbij een lager dan de werkelijke verkoopprijs, dit gebruikelijk is gedaan om de belasting betaalde bedragen terug te dringen. De verkopers van deze eigenschap hebben geen behoefte om dit een verplichting voor de koper; de opgegeven koopprijs is volledig en uitsluitend het voorrecht van de koper.

Let op: het land maten zijn schattingen op basis van luchtfoto's en op de gronden binnen de muren / omheining (het prive-terrein), dit omvat niet de oever van de rivier gebied zelf natuurlijk.

Aangrenzende bos (7.200 m²) net uit het zicht aan de linkerkant van de foto hierboven werd onlangs aangeboden aan de huidige eigenaren voor € 100.000, eventuele koper is geïnteresseerd Hoewel het bos kan nooit worden gebouwd op, gewoon toe te voegen aan het bestaande grondgebruik perceel moet zien de waarde ervan direct te verdubbelen. De gemeente / camara hebben plannen om onteigening deel van dit bos op een bepaald moment te gebruiken als grond voor de camping wordt er gebouwd in de buurt (zie kaart op extra bouwgrond pagina). Dit is eigenlijk een heel goede zaak voor deze woning en de vermoedelijke stijging van de waarde ervan. Het is daarom waarschijnlijk verstandig om te wachten alvorens te kopen de afdeling bos eigenlijk naast dit pand en niet bestemd voor de verwerving door de gemeente / Camara, niet in het minst omdat de prijs per vierkante meter kan zelfs naar beneden komt. De IMT voor rustieke grond is 5% plus het zegelrecht opnieuw op 0,8%

De eigenaar van het rivierfront landbouwgrond ten westen van dit pand heeft ook gezegd dat hij zou verkopen als de prijs goed was. Geen recht van opstal / vergunningen zou gaan met dit land, maar het zou expansie en een algemene stijging van de waarde van deze eigenschap toe te staan.

Onroerend goed Feiten:

Uiteengezet over drie verdiepingen, de onderste verdieping gedeeltelijk is ingebouwd in de grond (het houden van het zeer koel in de zomer), de bovenste verdieping is in de goed geïsoleerde dak.
Zes slaapkamers *, waarvan een met badkamer en een groot balkon met uitzicht op prive-terrein en de rivier. Drie * van deze slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping en zijn perfect kamers, met de andere drie op de middelste verdieping gezin en te profiteren van een grote familie badkamer. * De 6e slaapkamer op de bovenste verdieping wordt momenteel gebruikt als kantoor).
Studie / bibliotheek / kantoor (met vermelding telefoon voor poortgebouw), grote familie salon (met Franse gemaakt van hout brandende open haard opgenomen met marmeren surround), ontbijtruimte / 2e keuken, hal en grote slaapkamer / badkamer met gemeenschappelijke centrale binnentuin op de middelste verdieping (massief eiken vloeren met uitzondering van de ontbijtzaal en badkamers). Radiatoren. Alle externe ramen en deuren zijn lokaal kwaliteit gemaakt, houten, dubbele beglazing, insecten gescreend en hebben houten luiken (behalve voordeur).
Airconditioning lager gelegen verdieping met zeer grote tv-lounge en eetkamer met bar (alle kwaliteitseisen terracotta), met aangrenzend een volledig ingerichte keuken (met vermelding telefoon voor poortgebouw), die zelf leidt naar een openlucht granieten eethoek met spectaculaire rivier / bergen uitzicht. Daarnaast is er een grote bijkeuken, een wasruimte, badkamer met douche / natte ruimte en adega (wijnkelder). Radiatoren.
Bovenste verdieping met de meest spectaculaire uitzichten heeft gastenkamers, lounge (met open haard), pensions recreatiegebied (kan gebruikt worden als spelen een kid's gebied of ook als een kleine eethoek), badkamer met douche en veel opslagruimte. Radiatoren.
Onlangs geïnstalleerde olie gestookte centrale verwarming (wordt het een beetje koud in de winter) en volledig geïsoleerd dak (isoleert tegen hitte in de zomer en koud in de winter).
Lange prive "kubos" granieten oprijlaan van toegangshekken helemaal naar beneden rond het huis en naar beneden naar de rivier de poort.
Grote poort huis dat kan verdubbelen als een hond pen of berging (zeer nuttig voor fietsen). Elektronische voertuigen en voetgangers poorten met toegang telefoon verbonden met de huizenmarkt. Postbus, elektriciteits-en watermeters net buiten de poorten. Poortgebouw heeft externe en interne voetgangers poorten.
Grote aparte garages voor 3 auto's plus aangrenzende grote hond pond en werkruimte.
Full-size (11,8 mx 5,8 m - met uitzondering van stappen en kinderbad) zwembad met kinderbad, omheind en gated voor de veiligheid van kinderen. De betonnen zwembad werd gebouwd door een van de toonaangevende Spaanse bedrijven met een sterke basis en een garantie van 20 jaar.
Grote fontein naast het huis en de tuin voor de familie, weer omheind en omheind voor de veiligheid van kinderen en honden te beletten het gebied; familie tuin met grote stenen bbq heeft grote gevestigde kurkeik dat zorgt voor de perfecte schaduw.
Telefoonlijn (met breedband), elektriciteit en waterleiding, plus zeer goed mobiel (met data) te dekken uit zowel Spanje en Portugal (handig voor telefoon en internet back-up), en een grote parabool satelliet-tv schotel die momenteel feeds twee Britse SKY TV dozen (zeer goed signaal) in verschillende delen van het huis.
Een van de laagste misdaadcijfers in West-Europa. Heeft echter voorkomen zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van dit pand is goed gedaan. Beveiliging / alarm systeem met bewegingssensoren door het hele gebouw. Sierlijke sterke bars aan de achterzijde een lagere ramen. Stalen beweegbare kelk kan worden gebruikt om lager gelegen verdieping scheiden met andere vloeren. Sterke buitendeuren met speciale grendelschoten waar de toegang is op de begane grond. Sterke exterieur houten shutters kan worden gebruikt om de veiligheid te vergroten. Afsluitbare sterke binnendeuren.
George / Jorge, een Pyreneeën Sennenhond is beschikbaar zonder extra kosten; een uitstekende waakhond, zeer grote, diepe dreigende blaffen, maar een uitstekende en veilige familie hond aan alle hem bekende (met inbegrip van de postbode, hoewel hij nog steeds blaffen tegen en bang hem).
Grote eendenvijver / irrigatie tank die wordt gevoed door een kleine natuurlijke waterbron en / of een rivier waterpomp (licentie); deze tank voedt de grond is irrigatiesystemen waaronder sprinklers en de sprenkelinstallaties.
Uitgebreide meestal graniet paden rond het terrein, met inbegrip van 3 sets van de stappen die de bank deel van ons terrein aan de lagere omheining / coniferenhaag scherm.
Redenen geheel ommuurde / omheind ter hoogte van 2 meter. We hebben een anti-inbraakalarm met de mobiele telefoon verbinding ook. Hoewel dit een vrijwel misdaad vrij gebied, onze veiligheid (waaronder honden) maken ons een zeer aantrekkelijk voorstel is voor wat criminele activiteiten is er wel een dag kan.
Grote kippenhok en Coop afstand van het huis (kan nauwelijks horen) in de buurt van de rivier poort, stelt ons in staat om vrije uitloop kippen die worden beschermd tegen wilde dieren, enz. Plum en andere bomen / struiken scherm helpen dit uit huis te bekijken.
Grote wijngaard (255 wijnstokken) met wijn en diverse soorten eten / tafeldruiven, plus 6 kiwiranken.
Boomgaard (kersen, perziken, pruimen, appel, peer, abrikoos, nectarine, citroen, limoen, mandarijn, sinaasappel) met aangrenzende kas.
Grote rotstuin loopt langs een groot deel van de oprijlaan naar de rivier.
Grote bank / Hill gedeelte van het terrein beplant met vele fruit-en notenbomen (meestal kersen plus hazelnoot, amandel, aardbei, ananas, guave, koken en eten appel, Aziatische peren, granaatappel, walnoot, nispero en kweeperen gebruikt om marmelade te maken) plus bloei en erosiebestrijding struiken / planten (gele jasmijn, etc.).
Grote ronde bloemen tuin buiten de onderste verdieping tv-lounge.
Bloementuin en zomerhuis naast de eendenvijver; omheining rond de vijver heeft passievruchten, clematis en andere wijnstokken op.
Groente en tweede fruitbomen (rood / zwart en wit vijgen, persimmon, aardbei, appel, peer, guave, granaatappel, Aziatische peer) tuin in de buurt van de rivier / lager omheining. Granieten plaat en Nerium Oleander bloeiende struik wandelpad loopt langs de omheining, die ook is beplant met een cipres struik / boom scherm.

Oorspronkelijke architect van plan hieronder: omheining / muur, garages en zwembad zijn inmiddels toegevoegd, plus extra grond aangekocht / toegevoegd.


  Copyright © spain-portugal-property.com - All rights reserved